Zastupamo neke od renomiranih evropskih proizvođača opreme iz oblasti termotehnike od kojih izdvajamo Ferroli, Italy, čiji smo ekskluzivni zastupnik i serviser za industrijsku klimatizaciju za Bosnu i Hercegovinu, jer smatramo da imaju optimalan odnos kvaliteta i cijene, te da su kao takvi veoma konkurenti kako u Evropi i Aziji, tako i u BiH.

Od trenutka svog osnutka do današnjih dana tvrtka je prošla veliki put do multinacionalne industrijske korporacije sa stabilnom pozicijom u području grijanja i klimatizacije. FERROLI je danas sinonim sa 10 proizvodnih jedinica: u Italiji, Španjolskoj, Kini, Poljskoj, Turskoj i Vijetnamu, i 12 poslovnih jedinica: u Italiji, Španjolskoj, Kini, Francuskoj, Turskoj, Poljskoj, Rumunjskoj, Nizozemskoj i Velikoj Britaniji. FERROLI uz kvalificirano osoblje od 3000 stručnjaka, sa godišnjim prometom većim od 600 milijuna eura. Tvrtka bogate povijesti i tehnologije jača je i konkurentnija nego ikada na svjetskoj sceni.

Glavni cilj FERROLI je osigurati svake godine učinkovitiju službu za korisnike i sve veću kvalitetu proizvoda. Naš razvoj je u stalnom unaprijeđenju proizvoda novim tehnologijama te nam je cilj udovoljiti sve strožim zahtjevima tržišta. Spremni smo sagledati zahtjeve tržišta i njima se prilagođavati iz dana u dan ten a taj način osigurati sigurnu budućnost nama i našim proizvodima.

 

Dante Ferroli